Versterkend · Ontspannend

In een yogasessie versterk en versoepel je je lichaam, verbeter je je ademhaling en leer je je geest te concentreren. Je leert hoe je zelf je geestelijke en lichamelijke welzijn kan verhogen. Lichaam en geest kunnen herademen.

Bij Heradem kun je klassieke hatha yogasessies volgen waarbij we fysieke oefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie/relaxatie combineren. Daarnaast is er ook restoratieve yoga.  Hier geven we nog meer aandacht aan ontspannende oefeningen en bij specifieke klachten passen we de oefeningen aan.

Individuele yogasessies

Tijdens een individuele yogasessie kijken we samen naar jouw noden, wensen en mogelijkheden. Een sessie bestaat gewoonlijk uit ademhalingsoefeningen, fysieke asana’s (yogahoudingen) en meditatie/relaxatie, maar het accent dat we leggen, kan verschillen van persoon tot persoon en van sessie tot sessie. We maken ook tijd voor reflectie en feedback.

Een individuele yogasessie is heel erg geschikt voor mensen met specifieke fysieke en/of mentale klachten, zoals burnout, CVS, enz. Bij specifieke klachten werken we met hulpmiddelen als een stoel, kussens, dekens, riem, yogablokjes, enz. Ook personen met een beperking kunnen bij mij terecht.

Maak een afspraak

Workshops & activiteiten

Ik geef regelmatig workshops op diverse locaties. Daarnaast organiseer ik ook workshops op vraag.

Meer info

Groepslessen yoga

Alle yogalessen vinden plaats in kleine groep, in een veilige en ontspannen sfeer. De lessen kunnen uitdagend zijn of net zacht en houden rekening met ieders noden.

Interesse in de groepslessen? Stuur me dan een mailtje. Een aantal lessen zijn momenteel volzet, maar ik bekijk graag of er ergens nog een plaatsje vrij is.